Weird - everything looks completely normal. Can you add -mca grpcomm_base_verbose 5 to your cmd line?


On Jan 22, 2014, at 1:38 AM, Paul Hargrove <phhargrove@lbl.gov> wrote:

Following-up as promised:

Output from an --enable-debug build is attached.

-Paul


On Tue, Jan 21, 2014 at 11:25 PM, Paul Hargrove <phhargrove@lbl.gov> wrote:
Yes, this is familiar. See:

If I understand correctly, the thread ended with:

On 03 December 2013, Sylvestre Ledru wrote:
FYI, Debian has stopped supporting ia64 for its next release....
So, I stopped working on that issue.


Well, I have access to a Linux/IA64 system and my trials with openmpi-1.7.4rc2r30361 appear to hang, much as Sylvestre had reported w/ 1.6.5.

I am atatching output from a build W/O --enable debug for the command:
$ mpirun -mca plm_base_verbose 5 -mca ras_base_verbose 5 -mca rmaps_base_verbose 5 -mca ess_base_verbose 5 -np 1 ./ring_c

I will follow-up with an --enable-debug build when possible.

-Paul

--
Paul H. Hargrove                          PHHargrove@lbl.gov
Future Technologies Group
Computer and Data Sciences Department     Tel: +1-510-495-2352
Lawrence Berkeley National Laboratory     Fax: +1-510-486-6900



--
Paul H. Hargrove                          PHHargrove@lbl.gov
Future Technologies Group
Computer and Data Sciences Department     Tel: +1-510-495-2352
Lawrence Berkeley National Laboratory     Fax: +1-510-486-6900
<log.txt.bz2>_______________________________________________
devel mailing list
devel@open-mpi.org
http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel