Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] ompi_info not Giving Complete Output
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2014-05-26 10:21:25


Try adding "--level 9" to the cmd line. It's a new "feature" to try and reduce the volume of data being thrown at the user as the majority of params are frequently of use only to us developers

On May 26, 2014, at 7:14 AM, Kevin Brown <brown.k.aa_at_[hidden]> wrote:

> Greetings,
>
> I've just noticed that ompi_info (Open MPI v. 1.8.1) is not giving a complete listing when ran with the following options:
>
> rc000:~ > ~/opt/openmpi-1.8.1-base/bin/ompi_info --param all all
> MCA btl: parameter "btl_tcp_if_include" (current value: "",
> data source: default, level: 1 user/basic, type:
> string)
> Comma-delimited list of devices and/or CIDR
> notation of networks to use for MPI communication
> (e.g., "eth0,192.168.0.0/16"). Mutually exclusive
> with btl_tcp_if_exclude.
> MCA btl: parameter "btl_tcp_if_exclude" (current value:
> "127.0.0.1/8,sppp", data source: default, level: 1
> user/basic, type: string)
> Comma-delimited list of devices and/or CIDR
> notation of networks to NOT use for MPI
> communication -- all devices not matching these
> specifications will be used (e.g.,
> "eth0,192.168.0.0/16"). If set to a non-default
> value, it is mutually exclusive with
> btl_tcp_if_include.
> rc000:~ >
>
> The info shown above is the only output given by the command.
>
> Configuration info has been attached to this mail.
>
> Is this correct behavior?
>
> Thanks,
> Kevin
>
> Kevin A. Brown | Tokyo Institute of Technology | E-mail: brown.k.aa_at_[hidden]
>
> <configs_and_outputs.tar.bz2>_______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> Subscription: http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
> Link to this post: http://www.open-mpi.org/community/lists/devel/2014/05/14841.php