Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] Hang in comm_spawn
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2014-03-18 10:44:56


It's on the trunk, but I imagine it is on 1.7 as well. I use the "simple_spawn" program in orte/test/mpi, and the cmd line is just "mpirun -np 2 ./simple_spawn"

On Mar 18, 2014, at 7:42 AM, Nathan Hjelm <hjelmn_at_[hidden]> wrote:

> Is this trunk or 1.7? Can you give me your mpirun command?
>
> -Nathan
>
> On Tue, Mar 18, 2014 at 07:35:01AM -0700, Ralph Castain wrote:
>> I'm seeing comm_spawn hang here:
>> [bend001][[52890,1],0][coll_ml_module.c:3030:mca_coll_ml_comm_query]
>> COLL-ML ml_coll_schedule_setup exit with error
>> [bend001][[52890,1],1][coll_ml_module.c:3030:mca_coll_ml_comm_query]
>> COLL-ML ml_coll_schedule_setup exit with error
>> Setting -mca coll ^ml allows things to run to completion just fine, so it
>> appears that coll/ml is having a problem with comm_spawn.
>> Ralph
>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> Subscription: http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>> Link to this post: http://www.open-mpi.org/community/lists/devel/2014/03/14361.php
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> Subscription: http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
> Link to this post: http://www.open-mpi.org/community/lists/devel/2014/03/14362.php