Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] oshmem test suite errors
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2014-02-20 10:34:51


Could you send along the relevant mtt .ini sections?

On Feb 20, 2014, at 7:10 AM, Jeff Squyres (jsquyres) <jsquyres_at_[hidden]> wrote:

> For all of these, I'm using the openshmem test suite that is now committed to the ompi-svn SVN repo. I don't know if the errors are with the tests or with oshmem itself.
>
> 1. I'm running the oshmem test suite at 32 processes across 2 16-core servers. I'm seeing a segv in "examples/shmem_2dheat.x 10 10". It seems to run fine at lower np values such as 2, 4, and 8; I didn't try to determine where the crossover to badness occurs.
>
> 2. "examples/adjacent_32bit_amo.x 10 10" seems to hang with both tcp and usnic BTLs, even when running at np=2 (I let it run for several minutes before killing it).
>
> 3. Ditto for "example/ptp.x 10 10".
>
> 4. "examples/shmem_matrix.x 10 10" seems to run fine at np=32 on usnic, but hangs with TCP (i.e., I let it run for 8+ minutes before killing it -- perhaps it would have finished eventually?).
>
> ...there's more results (more timeouts and more failures), but they're not yet complete, and I've got to keep working on my own features for v1.7.5, so I need to move to other things right now.
>
> I think I have oshmem running well enough to add these to Cisco's nightly MTT runs now, so the results will start showing up there without needing my manual attention.
>
> --
> Jeff Squyres
> jsquyres_at_[hidden]
> For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel