Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] 1.7.4rc2r30148 run failure NetBSD6-x86
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2014-01-08 23:14:43


Hmmm...I see the problem. Looks like binding isn't supported on that system for some reason, so we need to turn "off" our auto-binding when we hit that condition. I'll check to see why that isn't happening (was supposed to do so)

On Jan 8, 2014, at 3:43 PM, Paul Hargrove <phhargrove_at_[hidden]> wrote:

> While I have yet to get a working build on NetBSD for x86-64 h/w, I *have* successfully built Open MPI's current 1.7.4rc tarball on NetBSD-6 for x86. However, I can't *run* anything:
>
> Attempting the ring_c example on 2 cores:
> -bash-4.2$ mpirun -mca btl sm,self -np 2 examples/ring_c
> --------------------------------------------------------------------------
> While computing bindings, we found no available cpus on
> the following node:
>
> Node: pcp-j-17
>
> Please check your allocation.
> --------------------------------------------------------------------------
>
> The failure is the same w/o "-mca btl sm,self"
> Singleton runs fail just as the np=2 run did.
>
> I've attached compressed output from "ompi_info --all".
>
> Since this is probably an hwloc-related issue, I also build hwloc-1.7.2 from pristine sources.
> I have attached compressed output of lstopo which NOTABLY indicates a failure to bind to both of the CPUs.
>
> For now, an explicit "--bind-to none" is working for me.
> Please let me know what additional info may be required.
>
> -Paul
>
> --
> Paul H. Hargrove PHHargrove_at_[hidden]
> Future Technologies Group
> Computer and Data Sciences Department Tel: +1-510-495-2352
> Lawrence Berkeley National Laboratory Fax: +1-510-486-6900
> <ompi_info-netbsd-x86.txt.bz2><lstopo172-netbsd-x86.txt.bz2>_______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel