Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: [OMPI devel] 1.6.5 large matrix test doesn't pass (decode) ?
From: Christopher Samuel (samuel_at_[hidden])
Date: 2013-10-04 01:42:31


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Not sure if this is important, or expected, but I ran a make check out
of interest after seeing recent emails and saw the final one of these
tests be reported as "NOT PASSED" (it seems to be the only failure).

No idea if this is important or not. The text I see is:

 #
 * TEST UPPER MATRIX
 #

test upper matrix
complete raw in 7 microsec
decode [NOT PASSED]

This happens on both our Nehalem and SandyBridge clusters and we are
building with the system GCC. I've attached the full log from our
Nehalem cluster (RHEL 6.4).

Our configure script is:

#!/bin/bash

BASE=`basename $PWD | sed -e s,-,/,`

module purge

./configure --prefix=/usr/local/${BASE} --with-slurm --with-openib \
            --enable-static --enable-shared

make -j

I'm away on leave next week (first break for a year, yay!) but back
the week after..

All the best,
Chris
- --
 Christopher Samuel Senior Systems Administrator
 VLSCI - Victorian Life Sciences Computation Initiative
 Email: samuel_at_[hidden] Phone: +61 (0)3 903 55545
 http://www.vlsci.org.au/ http://twitter.com/vlsci

-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.12 (GNU/Linux)
Comment: Using GnuPG with Thunderbird - http://www.enigmail.net/

iEYEARECAAYFAlJOVUcACgkQO2KABBYQAh+J/QCfX+U1kZvtgFL1UxyIZBbNdqyW
PC4An2AciGo2BkOq5RnceDYjACcUsV7X
=0VKJ
-----END PGP SIGNATURE-----