Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] NO LT_DLADVISE - CANNOT LOAD LIBOMPI JAVA BINDINGS
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2013-08-29 09:30:22


you need to install the lt_dladvise package as well

On Aug 29, 2013, at 6:18 AM, Bibrak Qamar <bibrakc_at_[hidden]> wrote:

> Hi all,
>
> I have the following runtime error while running Java MPI jobs. I have check the previous answers to the mailing list regarding this issue.
>
> The solutions were to install libtool and configure-compile-and-install openmpi again this time with the latest version of
>
> m4
> autoconfig
> automake
> libtools
> and flex
>
> I did all that but again the same issue that it can't load the libraries. Any remedies?
>
>
>
> -bash-3.2$ mpirun -np 2 java Hello
> [compute-0-21.local:14205] NO LT_DLADVISE - CANNOT LOAD LIBOMPI
> JAVA BINDINGS FAILED TO LOAD REQUIRED LIBRARIES
> [compute-0-21.local:14204] NO LT_DLADVISE - CANNOT LOAD LIBOMPI
> JAVA BINDINGS FAILED TO LOAD REQUIRED LIBRARIES
> -------------------------------------------------------
> Primary job terminated normally, but 1 process returned
> a non-zero exit code.. Per user-direction, the job has been aborted.
> -------------------------------------------------------
> --------------------------------------------------------------------------
> mpirun detected that one or more processes exited with non-zero status, thus causing
> the job to be terminated. The first process to do so was:
>
> Process name: [[48748,1],1]
> Exit code: 1
> --------------------------------------------------------------------------
>
>
> -Bibrak
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel