Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] a bogus warning: undefined symbols not allowed in x86_64-pc-cygwin shared libraries
From: Vasiliy (testtest_2005_at_[hidden])
Date: 2013-07-09 08:17:25


I do also! It does not take long to figure our my last name, if the
headers of my emails will get scrutinized, though ;-) ) No doubts,
I'll assemble the shared debugger library, it doesn't need to be
patched; what I was talking about it's the SVN sources as a whole do
need that.

On Tue, Jul 9, 2013 at 1:21 PM, Jeff Squyres (jsquyres)
<jsquyres_at_[hidden]> wrote:
> On Jul 9, 2013, at 7:01 AM, Vasiliy <testtest_2005_at_[hidden]> wrote:
>
>> I'll have to look into that. It looks like with all my humble patches
>> it should compile and pass the tests successfully even if compiled
>> with -march=native -mtune=native -Ofast+ optimization, and all the
>> perks enabled. That is, if the missing headers will be made available.
>
> Ok. What was the error in the debugger library?
>
>> No, I haven't been contacted by Mellanox nor by any respectful
>
> Ok, I just couldn't tell -- Mellanox has a "Vasily", too, and they sometimes use alternate email addresses (and your last name is not listed in your email address :-) ).
>
> --
> Jeff Squyres
> jsquyres_at_[hidden]
> For corporate legal information go to: http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/
>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel