Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] Open MPI on Cray XC30 - suspicous configury
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2013-01-28 21:14:51


On Jan 28, 2013, at 6:10 PM, Paul Hargrove <phhargrove_at_[hidden]> wrote:

> The following 2 fragment from config/orte_check_alps.m4 appear to be contradictory.
> By that I mean the first appears to mean that "--with-alps" with no argument means /opt/cray/alps/default/... for CLE5 and /usr/... for CLE4, while the second fragment appears to be doing the opposite:
>
> if test "$using_cle5_install" = "yes"; then
> orte_check_alps_libdir="/opt/cray/alps/default/lib64"
> else
> orte_check_alps_libdir="/usr/lib/alps"
> fi
>
>
> if test "$using_cle5_install" = "yes" ; then
> AS_IF([test "$with_alps" = "yes"],
> [orte_check_alps_dir="/usr"],
> [orte_check_alps_dir="$with_alps"])
> else
> AS_IF([test "$with_alps" = "yes"],
> [orte_check_alps_dir="/opt/cray/alps/default"],
> [orte_check_alps_dir="$with_alps"])
> fi
>
> At least based on header and lib locations on NERSC's XC30 (CLE 5.0.15) and XE6 (CLE 4.1.40), the first fragment is correctwhile the second fragment is "backwards" (the two calls to AS_IF should be exchanged, or the initial "test" should be inverted).

?? It looks correct to me - if with_alps is "yes", then no path was given and we have to look at a default location. If it isn't yes, then a path was given and we use it.

Am I missing something?

>
> Note this same logic is present in both trunk and v1.7 (in SVN - I am not looking at tarballs this time).
>
> -Paul
>
>
>
>
>
>
> --
> Paul H. Hargrove PHHargrove_at_[hidden]
> Future Technologies Group
> Computer and Data Sciences Department Tel: +1-510-495-2352
> Lawrence Berkeley National Laboratory Fax: +1-510-486-6900
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel