Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: [OMPI devel] Open MPI on Cray XC30 - suspicous configury
From: Paul Hargrove (phhargrove_at_[hidden])
Date: 2013-01-28 21:10:34


The following 2 fragment from config/orte_check_alps.m4 appear to be
contradictory.
By that I mean the first appears to mean that "--with-alps" with no
argument means /opt/cray/alps/default/... for CLE5 and /usr/... for CLE4,
while the second fragment appears to be doing the opposite:

                   if test "$using_cle5_install" = "yes"; then
                       orte_check_alps_libdir="/opt/cray/alps/default/lib64"
                   else
                       orte_check_alps_libdir="/usr/lib/alps"
                   fi

           if test "$using_cle5_install" = "yes" ; then
                  AS_IF([test "$with_alps" = "yes"],
                        [orte_check_alps_dir="/usr"],
                        [orte_check_alps_dir="$with_alps"])
           else
                  AS_IF([test "$with_alps" = "yes"],
                        [orte_check_alps_dir="/opt/cray/alps/default"],
                        [orte_check_alps_dir="$with_alps"])
           fi

At least based on header and lib locations on NERSC's XC30 (CLE 5.0.15) and
XE6 (CLE 4.1.40), the first fragment is correctwhile the second fragment is
"backwards" (the two calls to AS_IF should be exchanged, or the initial
"test" should be inverted).

Note this same logic is present in both trunk and v1.7 (in SVN - I am not
looking at tarballs this time).

-Paul

-- 
Paul H. Hargrove                          PHHargrove_at_[hidden]
Future Technologies Group
Computer and Data Sciences Department     Tel: +1-510-495-2352
Lawrence Berkeley National Laboratory     Fax: +1-510-486-6900