Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] libevent build fails when configured with --disable-hwloc
From: Paul H. Hargrove (PHHargrove_at_[hidden])
Date: 2012-02-15 17:17:10


The following 1-line change resolves the problem for me, and I see no
potential down-side to it:

---
openmpi-1.7a1r25927/opal/mca/event/libevent2013/libevent2013_module.c~
2012-02-15 14:11:22.274734667 -0800
+++
openmpi-1.7a1r25927/opal/mca/event/libevent2013/libevent2013_module.c
2012-02-15 14:11:25.183478598 -0800
@@ -4,7 +4,7 @@
   */
  #include "opal_config.h"
  #include "opal/constants.h"
-#include "config.h"
+#include "libevent/config.h"

  #ifdef HAVE_SYS_TYPES_H
  #include <sys/types.h>

-Paul

On 2/15/2012 1:58 PM, Paul H. Hargrove wrote:
> Here is a bit more on this.
> When I configure w/ only a --prefix and CFLAGS=-save-temps, I can
> examine libevent2013_module.i which contains the following:
>
> # 7 "../../../../../opal/mca/event/libevent2013/libevent2013_module.c" 2
> # 1
> "../../../../opal/mca/hwloc/hwloc132/hwloc/include/private/autogen/config.h"
> 1
> # 8 "../../../../../opal/mca/event/libevent2013/libevent2013_module.c" 2
>
> What that says is that the '#include "config.h"' on line 7 of
> libevent2013_module.c has included hwloc's config.h, as I had claimed
> earlier (and this was much easier than manually traversing the -I list
> as I had done before).

-- 
Paul H. Hargrove                          PHHargrove_at_[hidden]
Future Technologies Group
HPC Research Department                   Tel: +1-510-495-2352
Lawrence Berkeley National Laboratory     Fax: +1-510-486-6900