Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI devel] Totalview broken with 1.5/trunk
From: Nathan Hjelm (hjelmn_at_[hidden])
Date: 2011-12-15 10:21:18


On Wed, 14 Dec 2011, Ralph Castain wrote:

> Yes - we were having problems making symbols in orterun visible for the "stat" debugger when built dynamically. The symbols are actually instantiated in the debugger base, but they need to be "seen" in orterun prior to us calling orte_init. So, we had to explicitly reference them.
>
> It was working just fine, and was tested against stat, totalview, and pdb at the time. Not sure why it is now causing problems. However, as I told Nathan, if we find everything works okay without the line, then by all means remove it.
>
> However, be sure we check "stat", and that we check both static and dynamic builds under Linux as well as the Cray (IIRC, Nathan is working on the Cray with a static build?).

I have had the chance now to test it with totalview and stat 1.1.0. Looks good. I pushed the fix to the trunk and it will need to be CMRed to 1.5.

-Nathan