Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] [BUG?] OpenMPI with openib on SPARC64: Signal: Bus error (10)
From: TERRY DONTJE (terry.dontje_at_[hidden])
Date: 2011-11-23 10:43:48


On 11/23/2011 10:11 AM, Lukas Razik wrote:
> TERRY DONTJE<terry.dontje_at_[hidden]> wrote:
>> Can you try running the benchmark with coalescing off? To do that
> add the following option to your mpirun line "-mca
> btl_openib_use_message_coalescing 0".
>
> I've tried this:
>
> # /usr/mpi/gcc/openmpi-1.4.4/bin/mpirun -np 2
> --mca btl_openib_use_message_coalescing 0
> --mca btl_base_verbose 50
> --mca btl_openib_verbose 1
> -host cluster1,cluster2
> /usr/mpi/gcc/openmpi-1.4.3/tests/osu_benchmarks-3.1.1/osu_latency
>
>
> And that's the result (which isn't different from the run without "--mca btl_openib_use_message_coalescing 0"):
> http://net.razik.de/linux/T5120/openmpi-1.4.4-verbose_no_coalescing.txt
Nuts!!! Ok I am going to have to think about this a little more. Do
you have the ability to configure and remake your ompi install? I
might want to have you add some stuff to help me track this down some
more if you can recompile your ompi.

Note, tomorrow and Friday are holiday's here in the U.S. so I won't
probably get to responding to any email until Monday after today.

-- 
Oracle
Terry D. Dontje | Principal Software Engineer
Developer Tools Engineering | +1.781.442.2631
Oracle *- Performance Technologies*
95 Network Drive, Burlington, MA 01803
Email terry.dontje_at_[hidden] <mailto:terry.dontje_at_[hidden]>



picture