Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] Launcher in trunk is broken?
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2011-10-10 11:05:46


I'm back from vacation - am building now and will take a look (will be a little while to build).

On Oct 10, 2011, at 8:33 AM, Shamis, Pavel wrote:

> + 1 , I see the same issue.
>
>> -----Original Message-----
>> From: devel-bounces_at_[hidden] [mailto:devel-bounces_at_[hidden]]
>> On Behalf Of Yevgeny Kliteynik
>> Sent: Monday, October 10, 2011 10:24 AM
>> To: OpenMPI Devel
>> Subject: [OMPI devel] Launcher in trunk is broken?
>>
>> It looks like the process launcher is broken in the OMPI trunk:
>> If you run any simple test (not necessarily including MPI calls) on 4 or
>> more nodes, the MPI processes won't be killed after the test finishes.
>>
>> $ mpirun -host host_1,host_2,host_3,host_4 -np 4 --mca btl sm,tcp,self
>> /bin/hostname
>>
>> Output:
>> host_1
>> host_2
>> host_3
>> host_4
>>
>> And test is hanging......
>>
>> I have an older trunk (r25228), and everything is OK there.
>> Not sure if it means that something was broken after that, or the problem
>> existed before, but kicked in only now due to some other change.
>>
>> -- YK
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> hxxp://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel