Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] Error (mpirun: symbol lookup error: /usr/local/lib/openmpi/mca_rmaps_load_balance.so: undefined symbol: orte_rmaps_base_get_starting_point )
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2010-06-15 08:40:48


Looks like there is some version confusion, or perhaps a bad ld_library_path setting. That library should be in openmpi-rte, yet the error indicates it was looking in openmpi (which would be correct in some earlier version).

On Jun 14, 2010, at 11:17 PM, Leo P. wrote:

> Hi Ralph,
>
> I am using mpirun (Open MPI) 1.3.2 on Ubuntu 8.04
>
> Leo
>
> --- On Mon, 14/6/10, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:
>
> From: Ralph Castain <rhc_at_[hidden]>
> Subject: Re: [OMPI devel] Error (mpirun: symbol lookup error: /usr/local/lib/openmpi/mca_rmaps_load_balance.so: undefined symbol: orte_rmaps_base_get_starting_point )
> To: "Open MPI Developers" <devel_at_[hidden]>
> Date: Monday, 14 June, 2010, 7:46 PM
>
> What OMPI version? On what system?
>
> On Jun 14, 2010, at 3:35 AM, Leo P. wrote:
>
>> HI everyone,
>>
>> I am getting this error when i am running
>>
>> $ mpirun -np 10 myapp
>>
>> mpirun: symbol lookup error: /usr/local/lib/openmpi/mca_rmaps_load_balance.so: undefined symbol: orte_rmaps_base_get_starting_point
>>
>> Any help would be greatly appreciated
>>
>> Thank you
>>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> -----Inline Attachment Follows-----
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel