Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] [OMPI svn-full] svn:open-mpi r22663
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2010-02-18 13:16:33


On Feb 18, 2010, at 1:12 PM, Ethan Mallove wrote:

> About this change - I have been seeing the below error while trying to
> build the trunk recently:
>
> $ make ...
> cd . && /bin/bash /tmp/config-missing-bug-in-trunk/trunk/config/missing --run aclocal-1.10 -I config
> configure.ac:939: warning: OMPI_CONFIGURE_SETUP is m4_require'd but not m4_defun'd
> config/ompi_mca.m4:37: OMPI_MCA is expanded from...
> configure.ac:939: the top level
> cd . && /bin/bash /tmp/config-missing-bug-in-trunk/trunk/config/missing --run automake-1.10 --foreign
> configure.ac:939: warning: OMPI_CONFIGURE_SETUP is m4_require'd but not m4_defun'd
> ...
>
> While fixing ACLOCAL_AMFLAGS gets the build to complete successfully,
> the real issue is: why is config/missing getting immediately invoked
> by "make"? This wasn't happening before, and it means configure is
> getting run twice per build now.
>
> Any ideas what could be causing this?

No -- it should not be happening. I'd think that those extra -I's shouldn't be necessary.

Check the usual suspects, such as time synchronization between NFS client and server, etc.

You might also want to run "make -d" to see what rules are being invoked and why.

-- 
Jeff Squyres
jsquyres_at_[hidden]
For corporate legal information go to:
http://www.cisco.com/web/about/doing_business/legal/cri/