Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI devel] version number issues
From: Nadia Derbey (Nadia.Derbey_at_[hidden])
Date: 2009-09-07 03:00:41


On Sat, 2009-09-05 at 11:33 +0300, Jeff Squyres wrote:
> On Sep 4, 2009, at 2:56 PM, Nadia Derbey wrote:
>
> > Actually, I didn't have the problem on my side, because hg is not
> > known
> > in my build environment. Never noticed these lines:
> >
> > -----------------
> >
> > *** Checking versions
> > checking for SVN version... ../configure: line 4285: hg: command not
> > found
> > done
> > checking Open MPI version... 1.4a1hg
> >
>
>
> I changed the subject since we're digressing a bit off the original
> RFC...
>
> This is an interesting failure mode that we evidently didn't consider
> when we wrote that script. ;-) I guess we should check $? when
> returning and ensure that the command executed properly.

Agreed.

>
> The only question is -- should we abort in this case, or just put in
> "unknown -- could not find hg" (or whatever) as the version? I would
> lean towards the latter;

+1 : I think asking people to have hg in their build environment is too
constraining.

Regards,
Nadia

> development machines may vary wildly in what
> software is installed... Unless anyone objects, I'll do the latter.
>

-- 
Nadia Derbey <Nadia.Derbey_at_[hidden]>