Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] XML output
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-07-16 15:01:31


Yo Greg

Any way your user can send me the print statements? I can't find
anything wrong with the code - I'm wondering if he has some non-
printing character in there that is causing a problem.

Thanks
Ralph

On Jul 16, 2009, at 12:37 PM, Ralph Castain wrote:

> Weird. It doesn't look like it is actually interleaving, does it? It
> looks more like a leading tag was incorrectly inserted between the m
> and i in "mixing" for some reason.
>
> I'll take a look at the code to see what might have triggered that...
>
> On Jul 16, 2009, at 12:16 PM, Greg Watson wrote:
>
>> Ralph,
>>
>> One of our users is seeing the following output with the XML option
>> enabled (1.3.3):
>>
>> <stdout rank="0">time_mix_freq = 17</stdout>
>> <stdout rank="0">Time m<stdout rank="0">ixing option:</stdout>
>> <stdout rank="0"> avgfit -- time averaging</stdout>
>> <stdout rank="0"> with timestep chosen to fit exactly into one day
>> or coupling interval</stdout>
>> <stdout rank="0">Averaging time steps are at step numbers2,17 each
>> day</stdout>
>> <stdout rank="0"> </stdout>
>>
>> It appears that the XML tags for the same task are being
>> interleaved. Any idea if this is fixable?
>>
>> Thanks,
>>
>> Greg
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>