Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI devel] ompi-ps broken or just changed?
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-05-15 00:49:55


It is definitely broken at the moment, Ashley. I have it pretty well
fixed, but need/want to cleanup some corner cases that have plagued us
for a long time.

Should have it for you sometime Friday.

Ralph

On May 14, 2009, at 3:53 PM, Ashley Pittman wrote:

>
> All,
>
> I'm developing some code to run against Open-MPI trunk and it appears
> that the output of ompi-ps has changed since I last looked at it.
>
> Running a two process job on one node I see barely any info when run
> directly and little more when run with -n. Is it still possible to
> discover the hostnames and pids of individual processes within the job
> using this tool?
>
> ashley_at_alpha:~/code/padb$ orte-ps
>
>
> Information from mpirun [34593,0]
> ---------------------------------
> ashley_at_alpha:~/code/padb$ orte-ps -n
>
>
> Information from mpirun [34593,0]
> ---------------------------------
> Node Name | Arch | State | Slots | Slots Max | Slots In Use |
> -------------------------------------------------------------
> alpha | ffca0200 | Up | 1 | 0 | 2 |
> ashley_at_alpha:~/code/padb$
>
> Ashley,
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel