Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] -display-map behavior in 1.3
From: Greg Watson (g.watson_at_[hidden])
Date: 2009-05-01 10:47:24


Arrgh! Sorry, my bad. I must have been linked against an old version
or something. When I recompiled the output went away.

Greg

On May 1, 2009, at 10:09 AM, Ralph Castain wrote:

> Interesting - I'm not seeing this behavior:
>
> graywolf54:trunk rhc$ mpirun -n 3 --xml --display-map hostname
> <map>
> <host name="graywolf54.lanl.gov" slots="1" max_slots="0">
> <process rank="0"/>
> <process rank="1"/>
> <process rank="2"/>
> </host>
> </map>
> <stdout rank="0">graywolf54.lanl.gov</stdout>
> <stdout rank="1">graywolf54.lanl.gov</stdout>
> <stdout rank="2">graywolf54.lanl.gov</stdout>
> graywolf54:trunk rhc$
>
> Can you tell me more about when you see this? Note that the display-
> map output should always appear on stderr because that is our
> default output device.
>
>
> On Fri, May 1, 2009 at 7:39 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]>
> wrote:
> Hmmm...no, that's a bug. I'll fix it.
>
> Thanks!
>
>
>
> On Fri, May 1, 2009 at 7:24 AM, Greg Watson <g.watson_at_[hidden]>
> wrote:
> Ralf,
>
> I've just noticed that if I use '-xml -display-map', I get the xml
> version of the map and then the non-xml version is sent to stderr
> (wrapped in xml tags). Was this by design? In my view it would be
> better to suppress the non-xml map altogether if the -xml option.
> 1.4 seems to do the same.
>
> Greg
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel