Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] -display-map behavior in 1.3
From: Ralph Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2009-05-01 10:09:21


Interesting - I'm not seeing this behavior:

graywolf54:trunk rhc$ mpirun -n 3 --xml --display-map hostname
<map>
    <host name="graywolf54.lanl.gov" slots="1" max_slots="0">
        <process rank="0"/>
        <process rank="1"/>
        <process rank="2"/>
    </host>
</map>
<stdout rank="0">graywolf54.lanl.gov</stdout>
<stdout rank="1">graywolf54.lanl.gov</stdout>
<stdout rank="2">graywolf54.lanl.gov</stdout>
graywolf54:trunk rhc$

Can you tell me more about when you see this? Note that the display-map
output should always appear on stderr because that is our default output
device.

On Fri, May 1, 2009 at 7:39 AM, Ralph Castain <rhc_at_[hidden]> wrote:

> Hmmm...no, that's a bug. I'll fix it.
>
> Thanks!
>
>
>
> On Fri, May 1, 2009 at 7:24 AM, Greg Watson <g.watson_at_[hidden]> wrote:
>
>> Ralf,
>>
>> I've just noticed that if I use '-xml -display-map', I get the xml version
>> of the map and then the non-xml version is sent to stderr (wrapped in xml
>> tags). Was this by design? In my view it would be better to suppress the
>> non-xml map altogether if the -xml option. 1.4 seems to do the same.
>>
>> Greg
>>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>
>