Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] 1.3.1 blocker
From: Rolf vandeVaarrt (Rolf.Vandevaart_at_[hidden])
Date: 2009-03-13 20:06:01


We just tested it and it worked for us. Looks good. Thanks !

Rolf

Brian Barrett wrote:
> I believe the problem is fixed with r20776 (and r20777), at least for
> the test case Jeff had in the bug tracker. Can someone else give
> it a whirl and see if I'm just getting lucky?
>
> Thanks,
>
> Brian
>
> On Mar 13, 2009, at 7:51 AM, Ralph Castain wrote:
>
>> Just as an FYI:
>>
>> While I have some data on this issue, I will likely not have time to
>> address it in the next week or so due to institutional priorities. So
>> if someone who cares about rsh/ssh launching (I'm afraid we don't)
>> would like to take a look at it, they are welcome to do so. :-)
>>
>> Ralph
>>
>> On Mar 12, 2009, at 9:30 PM, Jeff Squyres wrote:
>>
>>> To let everyone else know...
>>>
>>> We unfortunately ran into a blocker bug today, literally right
>>> before 1.3.1 went out the door. Doh!
>>>
>>> https://svn.open-mpi.org/trac/ompi/ticket/1832
>>>
>>> --
>>> Jeff Squyres
>>> Cisco Systems
>>>
>>> _______________________________________________
>>> devel mailing list
>>> devel_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>