Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] 1.3 runtime message ?
From: Jim Langston (Jim.Langston_at_[hidden])
Date: 2009-02-19 16:30:31


Don Kerr wrote:
>
>
> On 02/19/09 15:57, Jim Langston wrote:
>> After building 1.3, running the example I get this message:
>>
>> [[55888,1],0]: A high-performance Open MPI point-to-point messaging
>> module
>> was unable to find any relevant network interfaces:
>>
>> Module: uDAPL
>> Host: alpha
>>
>> Another transport will be used instead, although this may result in
>> lower performance.
>> --------------------------------------------------------------------------
>>
>> Hello, world, I am 0 of 2
>> Hello, world, I am 1 of 2
>> [alpha:09794] 1 more process has sent help message
>> help-mpi-btl-base.txt / btl:no-nics
>> [alpha:09794] Set MCA parameter "orte_base_help_aggregate" to 0 to
>> see all help / error messages
>>
>>
>>
>> Is there something I need to do at runtime to eliminate the
>> point-to-point message ?
> So you want the message not to be reported. I believe "--mca
> btl_base_warn_component_unused 0" will do the trick.
>
> -DON
I'm just wondering if I compiled incorrectly, or if the message is
generated because uDAPL is the default
interface (I'm on OpenSolaris), which I'm wondering if I can stop from
being looked at, either by
compiling differently, or from the command line.

This doesn't stop the message either, but stops the noisy stuff:

orterun --mca orte_base_help_aggregate 0 --mca blt tcp -np 2 hello_c

>>
>> Thanks,
>>
>> Jim
>>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel

-- 
/////////////////////////////////////////////
Jim Langston
Sun Microsystems, Inc.
(877) 854-5583 (AccessLine)
(513) 702-4741 (Cell)
AIM: jl9594
jim.langston_at_[hidden]