Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

Subject: Re: [OMPI devel] 1.3 runtime message ?
From: Don Kerr (Don.Kerr_at_[hidden])
Date: 2009-02-19 16:19:36


On 02/19/09 15:57, Jim Langston wrote:
> After building 1.3, running the example I get this message:
>
> [[55888,1],0]: A high-performance Open MPI point-to-point messaging
> module
> was unable to find any relevant network interfaces:
>
> Module: uDAPL
> Host: alpha
>
> Another transport will be used instead, although this may result in
> lower performance.
> --------------------------------------------------------------------------
>
> Hello, world, I am 0 of 2
> Hello, world, I am 1 of 2
> [alpha:09794] 1 more process has sent help message
> help-mpi-btl-base.txt / btl:no-nics
> [alpha:09794] Set MCA parameter "orte_base_help_aggregate" to 0 to see
> all help / error messages
>
>
>
> Is there something I need to do at runtime to eliminate the
> point-to-point message ?
So you want the message not to be reported. I believe "--mca
btl_base_warn_component_unused 0" will do the trick.

-DON
>
> Thanks,
>
> Jim
>