Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] MPI_Op_free crashes in MTT
From: Tim Mattox (timattox_at_[hidden])
Date: 2009-02-12 15:15:48


That seems to fix the problem. Thanks Jeff!

On Thu, Feb 12, 2009 at 2:15 PM, Jeff Squyres <jsquyres_at_[hidden]> wrote:
> Should be fixed in r20532.
>
> On Feb 12, 2009, at 9:27 AM, George Bosilca wrote:
>
>> I'm unable to replicate these errors with revision r20529. All tests pass
>> on my Linux cluster, TCP based not Myrinet. Let's see if other contributors
>> to the MTT tests trigger the same errors.
>>
>> george.
>>
>>
>> On Feb 12, 2009, at 12:04 , Tim Mattox wrote:
>>
>>> Hello,
>>> Last night's MTT runs show a fairly consistent segfault on the
>>> trunk (1.4a1r20525) in the MPI_Op_free routine, and shows up
>>> in various tests (including the IBM test suite's collective/op test):
>>> http://www.open-mpi.org/mtt/index.php?do_redir=953
>>>
>>> I've not investigated in detail, so it could be a coincidence...
>>> but it sure seems like it was caused by either/both of
>>> these changes to the "op" stuff yesterday: r20521 and/or r20522
>>> --
>>> Tim Mattox, Ph.D. - http://homepage.mac.com/tmattox/
>>> tmattox_at_[hidden] || timattox_at_[hidden]
>>> I'm a bright... http://www.the-brights.net/
>>> _______________________________________________
>>> devel mailing list
>>> devel_at_[hidden]
>>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> --
> Jeff Squyres
> Cisco Systems
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>

-- 
Tim Mattox, Ph.D. - http://homepage.mac.com/tmattox/
 tmattox_at_[hidden] || timattox_at_[hidden]
    I'm a bright... http://www.the-brights.net/