Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] MPI_Op_free crashes in MTT
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2009-02-12 14:15:56


Should be fixed in r20532.

On Feb 12, 2009, at 9:27 AM, George Bosilca wrote:

> I'm unable to replicate these errors with revision r20529. All tests
> pass on my Linux cluster, TCP based not Myrinet. Let's see if other
> contributors to the MTT tests trigger the same errors.
>
> george.
>
>
> On Feb 12, 2009, at 12:04 , Tim Mattox wrote:
>
>> Hello,
>> Last night's MTT runs show a fairly consistent segfault on the
>> trunk (1.4a1r20525) in the MPI_Op_free routine, and shows up
>> in various tests (including the IBM test suite's collective/op test):
>> http://www.open-mpi.org/mtt/index.php?do_redir=953
>>
>> I've not investigated in detail, so it could be a coincidence...
>> but it sure seems like it was caused by either/both of
>> these changes to the "op" stuff yesterday: r20521 and/or r20522
>> --
>> Tim Mattox, Ph.D. - http://homepage.mac.com/tmattox/
>> tmattox_at_[hidden] || timattox_at_[hidden]
>> I'm a bright... http://www.the-brights.net/
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems