Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] get_iwarp_subnet_id in openib btl
From: Jon Mason (jon_at_[hidden])
Date: 2008-05-20 15:32:23


On Tue, May 20, 2008 at 02:48:49PM -0400, Pak Lui wrote:
> Hi,
>
> I am not familiar with get_iwarp_subnet_id and I am not sure why it is
> causing trunk to barf. I think I am using ofed 1.2.5. See attached for

That is in the 1.3 tree, not 1.2. There was a bug in Solaris that was
fixed recently that was around this area. Please make sure you are at
the latest level.

Thanks,
Jon

> config.log.
>
> 10439 libtool: link: pgCC -O -DNDEBUG -o .libs/ompi_info components.o
> ompi_info.o output.o param.o version.o ../../../ompi/.libs/libmpi.so
> -L/opt/ofed/lib64 -libcm -libverbs -lrt
> /work/00951/paklui/ompi-trunk7/config-data1/orte/.libs/libopen-rte.so
> /work/00951/paklui/ompi-trunk7/config-data1/opal/.libs/libopen-pal.so
> -lnuma -ldl -lnsl -lutil -lpthread -Wl,--rpath
> -Wl,/work/00951/paklui/ompi-trunk7/shared-install1/lib
> 10440 ../../../ompi/.libs/libmpi.so: undefined reference to
> `get_iwarp_subnet_ id'
> 10441 make[2]: *** [ompi_info] Error 2
> 10442 make[2]: Leaving directory
> `/work/00951/paklui/ompi-trunk7/config-data1/
> ompi/tools/ompi_info'
> 10443 make[1]: *** [install-recursive] Error 1
> 10444 make[1]: Leaving directory
> `/work/00951/paklui/ompi-trunk7/config-data1/ompi'
> 10445 make: *** [install-recursive] Error 1
> "make.install.log.0" 10445L, 2050037C 10445,1
> Bot
>
> --
>
> - Pak Lui
> pak.lui_at_[hidden]

> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel