Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] forgetting to run ./autogen.sh should not be fatal
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2008-05-01 11:34:24


Done -- thanks!

(config commit coming tonight to avoid US workday hours)

On Apr 29, 2008, at 2:45 PM, Ralf Wildenhues wrote:

> Hello,
>
> I just forgot to run ./autogen.sh after svn update. It caused aclocal
> to warn about missing libtool macros, and automake to fail later. The
> following change to Makefile.am fixes this by allowing aclocal to find
> config/libtool.m4 and the other libtool macro files.
>
> The ompi_functions.m4 change fixes a trivial unnecessary escaping.
>
> Cheers,
> Ralf
>
> Index: Makefile.am
> ===================================================================
> --- Makefile.am (revision 18324)
> +++ Makefile.am (working copy)
> @@ -24,3 +24,5 @@
>
> dist-hook:
> csh "$(top_srcdir)/config/distscript.csh" "$(top_srcdir)" "$
> (distdir)" "$(OMPI_VERSION)" "$(OMPI_SVN_R)"
> +
> +ACLOCAL_AMFLAGS = -I config
> Index: config/ompi_functions.m4
> ===================================================================
> --- config/ompi_functions.m4 (revision 18324)
> +++ config/ompi_functions.m4 (working copy)
> @@ -132,7 +132,7 @@
> echo installing to directory \"$prefix\"
> ;;
> *)
> - AC_MSG_ERROR(prefix \"$prefix\" must be an absolute directory
> path)
> + AC_MSG_ERROR(prefix "$prefix" must be an absolute directory path)
> ;;
> esac
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems