Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: [OMPI devel] trunk segfault
From: Lenny Verkhovsky (lenny.verkhovsky_at_[hidden])
Date: 2008-03-26 10:34:51

Hi, all

I compiled and builded source from trunk
and it causes segfault

/home/USERS/lenny/OMPI_ORTE_NEW/bin/mpirun -np 1 -H witch17
/home/USERS/lenny/TESTS/ORTE/mpi_p01_NEW -t lt

It looks like MPI_INIT failed for some reason; your parallel process is
likely to abort. There are many reasons that a parallel process can
fail during MPI_INIT; some of which are due to configuration or environment
problems. This failure appears to be an internal failure; here's some
additional information (which may only be relevant to an Open MPI
  mca_mpi_register_params() failed
  --> Returned "Error" (-1) instead of "Success" (0)
[witch17:01220] *** Process received signal ***
[witch17:01220] Signal: Segmentation fault (11)
[witch17:01220] Signal code: (128)
[witch17:01220] Failing at address: (nil)
[witch17:01220] [ 0] /lib64/ [0x2aadf7072c10]
[witch17:01220] [ 1]
[witch17:01220] [ 2]
[witch17:01220] [ 3] /home/USERS/lenny/OMPI_ORTE_NEW/lib/
[witch17:01220] [ 4]
[witch17:01220] [ 5] /home/USERS/lenny/TESTS/ORTE/mpi_p01_NEW(main+0xef)
[witch17:01220] [ 6] /lib64/
[witch17:01220] [ 7] /home/USERS/lenny/TESTS/ORTE/mpi_p01_NEW [0x400ee9]
[witch17:01220] *** End of error message ***
mpirun noticed that process rank 0 with PID 1220 on node witch17 exited on
signal 11 (Segmentation fault).