Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] iof/libevent failures?
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2008-03-25 12:33:36


Further discussion on: https://svn.open-mpi.org/trac/ompi/ticket/1253

On Mar 25, 2008, at 8:54 AM, Ralph H Castain wrote:
>> I cannot replicate this with a debug build
>
> I was doing all my work in a debug build, Tim - may be why I didn't
> see the
> problem.
>
> There is an issue with libevent right now and pty's/select/event
> registration. George, Jeff, and I have been chatting about it as it
> breaks
> the Mac completely.
>
> Will let them take it from there...
>
>
> On 3/25/08 6:49 AM, "Tim Prins" <tprins_at_[hidden]> wrote:
>
>> Hi everyone,
>>
>> For the last couple nights ALL of our mtt runs have been failing
>> (although the failure is masked because mpirun is returning the wrong
>> error code) with:
>>
>> [odin005.cs.indiana.edu:28167] [[46567,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Error
>> in file
>> base/plm_base_launch_support.c at line 161
>> --------------------------------------------------------------------------
>> mpirun was unable to start the specified application as it
>> encountered
>> an error.
>> More information may be available above.
>> --------------------------------------------------------------------------
>>
>> This line is where we try to do an IOF push. It looks like it was
>> broken
>> somewhere between r17922 and r17926, which includes the libevent
>> merge.
>>
>> I cannot replicate this with a debug build, so I thought I would
>> throw
>> this out before I look any further.
>>
>> Thanks,
>>
>> Tim
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems