Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] iof/libevent failures?
From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2008-03-25 09:11:12


We're chasing down a problem that we're having on OSX w.r.t. libevent,
too -- can you try running with:

    --mca opal_event_include select

and see if that fixes the problem for you?

On Mar 25, 2008, at 8:49 AM, Tim Prins wrote:
> Hi everyone,
>
> For the last couple nights ALL of our mtt runs have been failing
> (although the failure is masked because mpirun is returning the wrong
> error code) with:
>
> [odin005.cs.indiana.edu:28167] [[46567,0],0] ORTE_ERROR_LOG: Error
> in file
> base/plm_base_launch_support.c at line 161
> --------------------------------------------------------------------------
> mpirun was unable to start the specified application as it encountered
> an error.
> More information may be available above.
> --------------------------------------------------------------------------
>
> This line is where we try to do an IOF push. It looks like it was
> broken
> somewhere between r17922 and r17926, which includes the libevent
> merge.
>
> I cannot replicate this with a debug build, so I thought I would throw
> this out before I look any further.
>
> Thanks,
>
> Tim
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel

-- 
Jeff Squyres
Cisco Systems