Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] Configure error/warning in nightly tarball
From: Josh Hursey (jjhursey_at_[hidden])
Date: 2008-01-29 08:41:36


Thanks :)

For anyone interested Jeff filed a ticket on this bug here:
  https://svn.open-mpi.org/trac/ompi/ticket/1205

-- Josh

On Jan 29, 2008, at 8:16 AM, Jeff Squyres wrote:

> Good catch. It seems to be an issue with component priority.
>
> I'll dig into it...
>
>
> On Jan 28, 2008, at 6:49 PM, Josh Hursey wrote:
>
>> I noticed that when running configure on the nightly snapshot tarball
>> the following errors (warnings really, since it didn't stop
>> configure) were produced. These seem to be remnants from the
>> autogen.sh script pointing to files that do not (and should not)
>> exist in the distribution.
>>
>> ---------------------
>> shell$ ./configure --prefix=/foo/bar/
>> ...
>> grep: ./orte/mca/gpr/proxy/configure.params: No such file or
>> directory
>> grep: ./orte/mca/gpr/replica/configure.params: No such file or
>> directory
>> grep: ./orte/mca/gpr/null/configure.params: No such file or directory
>> ---------------------
>>
>> Any thoughts on how to fix this? I was using the r17175 nightly
>> tarball.
>>
>> Cheers,
>> Josh
>>
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>
>
> --
> Jeff Squyres
> Cisco Systems
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel