Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

Subject: Re: [OMPI devel] patch for building gm btl
From: George Bosilca (bosilca_at_[hidden])
Date: 2008-01-02 11:11:38


Same here at UTK, no more GM clusters around. I guess I can reinstall
the GM libraries, just to test the ompi compilation step.

   george.

On Jan 2, 2008, at 9:51 AM, Tim Prins wrote:

> On Wednesday 02 January 2008 08:52:08 am Jeff Squyres wrote:
>> On Dec 31, 2007, at 11:42 PM, Paul H. Hargrove wrote:
>>> I tried today to build the OMPI trunk on a system w/ GM libs
>>> installed
>>> (I tried both GM-2.0.16 and GM-1.6.4) and found that the GM BTL
>>> won't
>>> even compile, due to unbalanced parens. The patch below
>>> reintroduces
>>> the parens that were apparently lost in r16633:
>>
>> Fixed (https://svn.open-mpi.org/trac/ompi/changeset/17029); thanks
>> for
>> the patch.
>>
>>> The fact that this has gone unfixed for 2 months suggests to me that
>>> nobody is building the GM BTL. So, how would I go about
>>> checking ...
>>> a) ...if there exists any periodic build of the GM BTL via MTT?
>> treks
>> I thought that Indiana was doing GM builds, but perhaps they've
>> upgraded to MX these days...?
>
> This is correct. Our GM system was upgraded, and is now running MX
> (although
> we have yet to setup MTT on the upgraded system...).
>
> Tim
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel



  • application/pkcs7-signature attachment: smime.p7s