Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Jennis Pruett (jennyp_at_[hidden])
Date: 2007-10-19 16:27:20


Here are the needed output files
ompi124...gz is the output from the configure and make,
the imb..tar contains output from the trial run.

The main focus is the same error as listed here below with tm.

The system is gm, but I can't get the version right away.
I don't have permissions. It is coming as soon as the systems people
tell me what it is. This issue doesn't seem to be gm related.

Thanks,
Jenny

-----------------------------------------------------------------------
Jennis (Jenny)
Los Alamos National Laboratory
505-667-1955

> -----Original Message-----
> From: devel-bounces_at_[hidden]
> [mailto:devel-bounces_at_[hidden]] On Behalf Of Jennis Pruett
> Sent: Wednesday, October 17, 2007 1:49 PM
> To: devel_at_[hidden]
> Subject: [OMPI devel] issue with --without-tm in configure?
>
>
>
> Hello, All,
>
> I'm new to this forum, but I'm told this is where I'm to ask
> questions.
>
> I have a linux cluster, bproc, gm, and am trying to configure
> version 1.2.4. This is my configure command line:
>
> ./configure
> --prefix=/usr/projects/hpctools/jennyp/openmpi124flash/openmpi-1.2.4
> --libdir=/usr/projects/hpctools/jennyp/openmpi124flash/openmpi
> -1.2.4/lib64
> --with-bproc --without-tm --enable-shared
> --with-io_romio_flags=--with-file-system=ufs+nfs+panfs
> --without-pty_support
>
> ( I threw in the --without-pty-support just to see if it would make a
> difference.)
>
> The make and install seem to proced ok.
> The test I have is an IMB-MPI1 test, and I am getting these
> warnings, no matter what compiler I m using.:
>
> >mpirun -n 6 ./IMB-MPI1
> [n110:26208] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n110:26208] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n111:26215] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n111:26212] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n112:26216] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n112:26213] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n110:26211] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n110:26214] mca: base: component_find: unable to open ras
> tm: file not found
> (ignored)
> [n111:26212] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n111:26215] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n112:26213] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n110:26211] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n110:26214] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
> [n112:26216] mca: base: component_find: unable to open pls
> tm: file not found
> (ignored)
>
>
> I was told today that the --without-tm parameter is being
> ignored in the configure statement.
>
> Anyone know what is going on?
>
> Thanks,
>
> --------------------------------------------------------------
> ---------
> Jennis (Jenny)
> Los Alamos National Laboratory
> 505-667-1955
>
>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden] http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>

WARNING: The virus scanner was unable to scan the next
attachment. This attachment could possibly contain viruses
or other malicious programs. The attachment could not be
scanned for the following reasons:

The file was corrupt

You are advised NOT to open this attachment unless you are
completely sure of its contents. If in doubt, please
contact your system administrator.

The identifier for this message is 'l9JKRV1V010512'.

The Management
PureMessage Admin <pmx-admin_at_[hidden]>