Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Pierre (pierre42d_at_[hidden])
Date: 2006-07-20 02:45:44


Brian Barrett wrote:
> On Mon, 2006-07-10 at 17:44 +0200, Pierre wrote:
>
>> rtsig.c:365: error: `EV_SIGNAL' undeclared (first use in this function)
>> rtsig.c:392: error: dereferencing pointer to incomplete type
>> rtsig.c:392: error: `EV_PERSIST' undeclared (first use in this function)
>> make[3]: *** [rtsig.lo] Error 1
>> make[3]: Leaving directory `/tmp/openmpi-1.1/opal/event'
>> make[2]: *** [all-recursive] Error 1
>> make[2]: Leaving directory `/tmp/openmpi-1.1/opal/event'
>> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
>> make[1]: Leaving directory `/tmp/openmpi-1.1/opal'
>> make: *** [all-recursive] Error 1
>
> That's a bit unexpected. Can you please send us the information
> requested in our "Getting Help" section of the web page:
>
> http://www.open-mpi.org/community/help/
>
> It will help immensely in determining what went wrong.

Here are the requested files.
Note that the "ompi_config.h" file is not found in the "share/include"
directory but in "ompi/include".

-- 
Pierre.