Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Brian Barrett (brbarret_at_[hidden])
Date: 2006-04-21 01:42:48


Are these both identical architecture? Those look suspiciously like
what happens when you're trying to mix 32/64 bit or little endian /
big endian.

Brian

On Apr 20, 2006, at 8:53 PM, Galen M. Shipman wrote:

> Hey Guys,
>
> Not sure what is going on here, has anyone seen this before?
>
> - Galen
>
>
>>
>> Hi Galen,
>>
>> Sorry to bother you.
>>
>> I have installed latest stable version of Open MPI(1.0) on two of
>> spider
>> nodes(s7,s4) for some experiments, but there seems to be
>> configuration
>> error or something else which I don't understand. After
>> installing, as
>> a test I ran an simple MPI program but it complains with following
>> errors.
>>
>> [s4:10685] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 121
>> [s4:10685] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 95
>>
>>
>> Further digging with gdb prints following errors
>> [s7:07005] ERROR: A daemon on node s4 failed to start as expected.
>> [s7:07005] ERROR: There may be more information available from
>> [s7:07005] ERROR: the remote shell (see above).
>> [s7:07005] The daemon received a signal 5.
>> [s7:07005] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 121
>> [s7:07005] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 95
>> [s7:07005] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 121
>> [s7:07005] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Pack data mismatch in file
>> dps_unpack.c at line 95
>>
>> any clue on what I am doing wrong ?
>>
>> thanks,
>> -Manjunath
>>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel