Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |  

This web mail archive is frozen.

This page is part of a frozen web archive of this mailing list.

You can still navigate around this archive, but know that no new mails have been added to it since July of 2016.

Click here to be taken to the new web archives of this list; it includes all the mails that are in this frozen archive plus all new mails that have been sent to the list since it was migrated to the new archives.

From: Brian Barrett (brbarret_at_[hidden])
Date: 2006-03-18 23:09:09


On Mar 18, 2006, at 8:31 PM, Ralph Castain wrote:

> Was this running on a single machine or on multiple nodes? Reason
> I'm asking is to try and see if the problem (a) is in mpirun not
> properly parsing the command line, or (b) is in the dss pack/unpack
> routines for that data type. If everything works right on a single
> machine, then we know it must be in option (b).
>
> Brian Barrett wrote:
>> I think something is wrong with app contexts on the trunk. The
>> example below seems to run uptime twice rather than running uptime
>> then hostname as I would expect. [18:18] brbarret_at_frood:ttyp1 ~%
>> mpirun -np 1 uptime : -np 1 hostname 18:18 up 12 days, 9:27, 2
>> users, load averages: 0.02 0.10 0.09 18:18 up 12 days, 9:27, 2
>> users, load averages: 0.02 0.10 0.09 [18:18] brbarret_at_frood:ttyp1 ~
>> % Brian

It happens regardless of where I'm trying to run processes. In this
case, I was on a single desktop machine with no hostfile specified.

Brian

-- 
   Brian Barrett
   Open MPI developer
   http://www.open-mpi.org/