Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Ralph H. Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2006-02-07 21:39:24


Nathan

I have found the problem. It will take me a day to fix it - I'll let
you know when it is done.

Thanks
Ralph

At 03:05 PM 2/1/2006, you wrote:
>This was happening on Alpha 1 as well but I upgraded today to Alpha 4 to
>see if it's gone away - it has not.
>
>I register a callback on a spawn() inside ORTE. That callback includes
>the current state and should be called as the job goes through those states.
>
>I am now noticing that jobs never go through the INIT state. They may
>also not go through others but definitely not ORTE_PROC_STATE_INIT.
>
>I was registering the IOForwarding callback during the INIT phase so,
>consequentially, I now do not have IOF. There are other side effects
>such as jobs that I start I think are perpetually in the 'starting'
>state and then, suddenly, they're done.
>
>Can someone look into / comment on this please?
>
>Thanks.
>
>--
>-- Nathan
>Correspondence
>---------------------------------------------------------------------
>Nathan DeBardeleben, Ph.D.
>Los Alamos National Laboratory
>Parallel Tools Team
>High Performance Computing Environments
>phone: 505-667-3428
>email: ndebard_at_[hidden]
>---------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>devel mailing list
>devel_at_[hidden]
>http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel