Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Ralph H. Castain (rhc_at_[hidden])
Date: 2006-02-02 17:27:38


I've just finished some stuff - will check it into the system
(hopefully) tomorrow. I'll be able to take a look at this next week.
My guess is that the launcher isn't setting that proc state at this
time since it isn't being used by the system internally and we didn't
know anyone else was using it. Should be relatively easy to fix.

Ralph

At 03:05 PM 2/1/2006, you wrote:
>This was happening on Alpha 1 as well but I upgraded today to Alpha 4 to
>see if it's gone away - it has not.
>
>I register a callback on a spawn() inside ORTE. That callback includes
>the current state and should be called as the job goes through those states.
>
>I am now noticing that jobs never go through the INIT state. They may
>also not go through others but definitely not ORTE_PROC_STATE_INIT.
>
>I was registering the IOForwarding callback during the INIT phase so,
>consequentially, I now do not have IOF. There are other side effects
>such as jobs that I start I think are perpetually in the 'starting'
>state and then, suddenly, they're done.
>
>Can someone look into / comment on this please?
>
>Thanks.
>
>--
>-- Nathan
>Correspondence
>---------------------------------------------------------------------
>Nathan DeBardeleben, Ph.D.
>Los Alamos National Laboratory
>Parallel Tools Team
>High Performance Computing Environments
>phone: 505-667-3428
>email: ndebard_at_[hidden]
>---------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>devel mailing list
>devel_at_[hidden]
>http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel