Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Galen M. Shipman (gshipman_at_[hidden])
Date: 2005-11-28 21:42:25


Hi Andrew,

I am not able to replicate this on odin with 16 nodes using the trunk
or the v1.0 branch. How many nodes where you running with?

Thanks,

Galen

On Nov 23, 2005, at 5:46 PM, Andrew Friedley wrote:

> I'm running the intel test suite against ompi revision r8247 (v1.0
> branch), and the MPI_Probe_tag_c test is hanging on IU's thor cluster.
> This only happens with using mvapi, and not with gm or tcp. The hang
> happens whether or not I use sm with mvapi.
>
> The processes appear to be spinning on the CPU, and a backtrace of one
> of them looks like the following:
>
> (gdb) bt
> #0 0x40341754 in ioctl () from /lib/libc.so.6
> #1 0x404bbe99 in vip_ioctl_wrapper (ops=VIPKL_OPEN_HCA, pi=0x0,
> pi_sz=0,
> po=0x0, po_sz=0) at vipkl_sys_user.c:54
> #2 0x404bb886 in VIPKL_EQ_poll (usr_ctx=0x0, hca_hndl=0, vipkl_eq=0,
> eqe_p=0x40de3eb4) at vipkl_wrap_user.c:1676
> #3 0x404bc0e1 in eq_poll_thread (eq_pollt_ptr=0x81377f8) at
> hobul.c:320
> #4 0x4024aef6 in pthread_start_thread () from /lib/libpthread.so.0
> #5 0x4034823a in clone () from /lib/libc.so.6
>
>
> I'm not sure this is useful - can someone else reproduce this? If
> more
> information is needed, let me know.
>
> Andrew
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel