Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Greg Watson (gwatson_at_[hidden])
Date: 2005-09-27 15:27:22


Hi,

Trying to install ompi on a bproc machine with no network filesystem.
I've copied the contents of the ompi lib directory into /tmp/ompi on
each node and set my LD_LIBRARY_PATH to /tmp/ompi. However when I run
the program, I get the following error. Any suggestions on what else
I need to do?

Thanks,

Greg

[n0:31161] [NO-NAME] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file
orte_init_stage1.c at line 191
[n0:31161] [NO-NAME] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file
orte_system_init.c at line 39
[n0:31161] [NO-NAME] ORTE_ERROR_LOG: Not found in file orte_init.c at
line 47
------------------------------------------------------------------------

--
Sorry!  You were supposed to get help about:
     orted:init-failure
from the file:
     help-orted.txt
But I couldn't find any file matching that name.  Sorry!
------------------------------------------------------------------------ 
--
------------------------------------------------------------------------ 
--
A daemon (pid 31161) launched by the bproc PLS component on node 0 died
unexpectedly so we are aborting.
This may be because the daemon was unable to find all the needed shared
libraries on the remote node. You may set your LD_LIBRARY_PATH to  
have the
location of the shared libraries on the remote nodes and this will
automatically be forwarded to the remote nodes.
------------------------------------------------------------------------ 
--
[bluesteel.lanl.gov:31160] [0,0,0] ORTE_ERROR_LOG: Error in file  
pls_bproc.c at line 870