Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Tim S. Woodall (twoodall_at_[hidden])
Date: 2005-09-01 09:50:11


Well ... I actually needed both. This is still an issue w/ static builds.
I'll try a shared build.

Tim

Jeff Squyres wrote:
> I think Brian sent the workaround the other day (I don't know if he got
> to commit a proper fix or not -- he left for travel shortly after
> that), but I also thought that George fixed the issue in his
> configure.m4...? (could be wrong; I don't build GM regularly)
>
>
> -----
> From: brbarret_at_[hidden]
> Subject: [O-MPI devel] WRAPPER_EXTRA_LIBS build issues
> Date: August 30, 2005 1:06:14 PM EDT
> To: devel_at_[hidden]
> Reply-To: devel_at_[hidden]
>
> Hi all -
>
> for those having issues with WRAPPER_EXTRA_LIBS/LDFLAGS constants
> showing up in the output of mpicc, a quick workaround is to disable
> the GM PTL during configure. This can be accomplished by adding the
> configure flag:
>
> --enable-mca-no-build=ptl-gm
>
> to your configure line, then rebuilding. I hope to have a proper
> solution later today.
>
> Brian
> -----
>
>
>
> On Sep 1, 2005, at 10:00 AM, Tim S. Woodall wrote:
>
>
>>What is the status of the gm configure issue:
>>
>>mpicc -O -DMPI ./src/netpipe.c ./src/mpi.c -o NPmpi -I./src
>>gcc: WRAPPER_ALWAYS_EXTRA_LIBS: No such file or directory
>>gcc: WRAPPER_ALWAYS_EXTRA_LIBS: No such file or directory
>>
>>
>>Is there a simple work-around, or should I just compile/link
>>the app w/out mpicc?
>>
>>Tim
>>
>>_______________________________________________
>>devel mailing list
>>devel_at_[hidden]
>>http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>
>