Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Troy Benjegerdes (hozer_at_[hidden])
Date: 2005-08-25 18:02:07


On Thu, Aug 25, 2005 at 04:12:59PM -0400, Jeff Squyres wrote:
> On Aug 25, 2005, at 3:45 PM, Troy Benjegerdes wrote:
>
> >>> 42: 771 bytes 12011 times --> 1063.33 Mbps in 5.53 usec
> >>> 43: 1021 bytes 6095 times --> mpirun noticed that job rank 1
> >>> with
> >>> PID 5569 on node "da5" exited on signal 11.
> >>> 1 process killed (possibly by Open MPI)
> >>
> >> What are you using for your benchmark? You might try using the --debug
> >> flag to mpirun for additional output.
> >
> > That was my next question.. is there a 'debugging OpenMPI FAQ' ?
> > (The benchmark was NetPIPE 3.6.2)
>
> Not yet -- but I [unfortunately] am the web master
> (http://www.open-mpi.org/faq/). :-) Adding things to the FAQ is
> trivial.
>
> (moving to a telephone call to discuss this stuff higher bandwidth with
> Troy -- will post results back here and potentially create a debugging
> FAQ...)

Okay, I tried libtool 1.6-1.5a or whatever strange version is in debian
experimental..

troy_at_opteron1:/usr/src/ompi$ dpkg -l libtool
Desired=Unknown/Install/Remove/Purge/Hold
|
Status=Not/Installed/Config-files/Unpacked/Failed-config/Half-installed
|/ Err?=(none)/Hold/Reinst-required/X=both-problems (Status,Err:
uppercase=bad)
||/ Name Version Description
+++-==============-==============-============================================
ii libtool 1.6-0+1.5a-4 Generic library support script
troy_at_opteron1:/usr/src/ompi$ libtool --version
ltmain.sh (GNU libtool 1.1467 2004/04/01 04:43:56

and autogen.sh fails.. what versions of libtool are known to work?