Open MPI logo

Open MPI Development Mailing List Archives

  |   Home   |   Support   |   FAQ   |   all Development mailing list

From: Jeff Squyres (jsquyres_at_[hidden])
Date: 2005-08-04 14:07:35


Greg --

Did this get resolved? Sorry -- this slipped by me in inbox...

On Aug 1, 2005, at 5:56 PM, Greg Watson wrote:

> Further this email. It appears that libtool now uses the shell
> variable _S_ as a line separator instead of the ~ character.
> Unfortunately _S_ never gets set on OS X, hence breaking libtool.
>
> Greg
>
> On Jul 31, 2005, at 9:10 PM, Greg Watson wrote:
>
>> Anyone having this problem with the latest build:
>>
>> Making all in libltdl
>> make all-am
>> make[3]: Nothing to be done for `all-am'.
>> Making all in asm
>> /bin/sh ../../libtool --mode=link --tag=CC gcc -g -Wall -Wundef -Wno-
>> long-long -Wsign-compare -Wmissing-prototypes -Wstrict-prototypes -
>> Wcomment -pedantic -Wno-long-double -Werror-implicit-function-
>> declaration -fno-strict-aliasing -export-dynamic -o libasm.la
>> asm.lo atomic-asm.lo -lm
>> rm -fr .libs/libasm.a
>> ar cru .libs/libasm.a asm.o atomic-asm.o~ranlib .libs/libasm.a
>> ar: atomic-asm.o~ranlib: No such file or directory
>> make[2]: *** [libasm.la] Error 1
>> make[1]: *** [all-recursive] Error 1
>> make: *** [all-recursive] Error 1
>>
>> Something seems to have broken the libtool script.
>>
>> Greg
>> _______________________________________________
>> devel mailing list
>> devel_at_[hidden]
>> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>>
>
> _______________________________________________
> devel mailing list
> devel_at_[hidden]
> http://www.open-mpi.org/mailman/listinfo.cgi/devel
>

-- 
{+} Jeff Squyres
{+} The Open MPI Project
{+} http://www.open-mpi.org/